otrdiena, 2012. gada 22. maijs

Kā pareizi nēsāt bižutēriju?

Parasti no pērlītēm  gatavotās rotaslietas sastāv no dažāda materiāla pērlēm un pērlītēm -tieši tāpēc šāda veida bižutēriju ir jāprot pareizi nēsāt un uzglabāt.
 Vairums pērļoto izstrādājumu tiek darināti ar staipīgas pērļošanas auklas palīdzību , kas pēc savām īpašībām ir ļoti tuva makšķerauklai. Šai auklai tāpat kā makšķerauklai ir īpašība - pieņemt formu, kas nozīmē -Ja noliksiet savu skaisto pērļu kaklarotu kur pagadās un kā pagadās -tā var zaudēt savu estētisko pievilcību un formu.
 Lai Jūsu izstrādājums Jums kalpotu ilgu laiku, ņemiet vērā :
      *  Pirmais un galvenais noteikums - No sākuma sagatavojieties (apģērbs. kosmētika, smaržas, frizūra) un kā pēdējo uzlieciet rotas. Vakarā- Pirmkārt noņemiet rotas un tikai pēc tam pārējo.
      * Vēlams lai kaklarotas tiktu glabātas apmēram tādā pašā pozīcijā, kā tās tiek nēsātas.
      *  Pērļu rotas nav vēlams locīt, stiept .
      * Nepieļaujiet ūdens, kosmētikas,parfimērijas, jebkādu tīrīšanas līdzekļu nokļūšanu uz rotām.
      *Rotu tīrīšanai izmantojiet gabaliņu mīksta materiāla vai otu.
      *Glabājiet Jūsu rotas tumšā vietā, piemēram, samta maisiņā (auskari,gredzeni) vai speciāli šim nolūkam paredzētā kastītē. (Parastu kastīti varat pielāgot pērļu rotām ieklājot tajā gabaliņu samta auduma.)
      *Izvairieties no rotu  krišanas un atsišanās  pret cietu virsmu.

Ja ievērosiet šos ieteikumus Jūsu rotas ilgāk Jums kalpos saglabājot  savu estētisko skaistumu!

1 komentārs:

  1. Однажды я был на гастролях в штате. И там в рядах специалистов появился штатный врач, который после концерта, видя, как я задыхаюсь в перерывах, обливаюсь потом и страдаю, предложил мне попробовать один препарат - оне тво слим one-two-slim-kapli.ru, Чтобы укрепить свое здоровье, а не похудеть. Я поверил врачу, потому что все знают, и это просто лучшее израильское лекарство. И иногда я слышал, как много людей ездят туда лечиться... Я поверил в это, купил, начал пить.... И я был поражен! Желудок начал исчезать!

    AtbildētDzēst